Že na voljo v trgovinah

360-stopinjski prenosni računalnik
MEDION® AKOYA® E3216

 • Procesor Intel® Pentium® N4200
 • Windows 10 Home
 • Vključno z enoletno naročnino na Office 365 Personal1
 • Zaslon na dotik velikosti 33,8 cm (13,3") s polno visoko ločljivostjo Full HD in tehnologijo IPS
 • Bliskovni pomnilnik velikosti 64 GB
 • Delovni pomnilnik velikosti 4 GB
379,–


Najboljše lastnosti s kratko in zgoščeno razlago.

Kakšne možnosti so vam na voljo in katere prednosti ima izdelek, si lahko zdaj nazorno ogledate v videu o izdelku.


Mojster prilagodljivosti z bralnikom
prstnih odtisov

Poleg prenosnikovega načina uporabljajte tudi pokončni način za prikaz slik, videoposnetkov ali predstavitev. Ali s 360-stopinjskim načinom uživajte v vseh prednostih tabličnega računalnika. V rokah imate računalnik za vse vaše potrebe.


Windows ponuja izjemne večopravilne funkcije za hitro in učinkovito delo.

Windows ponuja daleč najboljšo izkušnjo, če želite hitro postoriti vse, kar je treba. Hitro lahko začnete, ker imate vse priljubljene programe in datoteke povsem pri roki. Ukrepate lahko hitro, ker so pomembna obvestila zbrana na enem mestu. S preprostimi postopki pripenjanja programov, ustvarjanja novih namizij in organiziranja zaslonov na želen način pa vam pomaga, da se osredotočite.


Office 365

Vključno z enoletno naročnino na Office 365 Personal v vrednosti 69 EUR (neobvezujoča maloprodajna cena)1

Želite uporabljati programsko opremo Office na več kot eni napravi, ne glede na to, ali gre za računalnik Windows, tablični računalnik ali pametne telefone? Z enoletno naročnino na Office 365 ne prejmete le popolne zbirke programov Office, temveč tudi številne dodatne storitve, na primer en terabajt dodatnega prostora v oblaku, funkcijo Office na zahtevo in vedno pravico do najnovejše različice programske opreme Office. Na prenosnem računalniku je prednameščena programska oprema Office 365 Personal, morate jo le še aktivirati in že jo lahko začnete uporabljati!


Oprema

Windows 10 Home
Windows Hello: geslo ste vi
Windows Hello je funkcija za prijavo brez gesla, ki ponuja hitrejši in varnejši način odklepanja naprav s sistemom Windows. Windows Hello vas prepozna po prstnem odtisu. Prepoznavanje in prijazno pozdravljanje delujeta celo v programih in na spletnih mestih v brskalniku Microsoft Edge.2

Procesor Intel® Pentium® N4200
(do 2,5 GHz in 2 MB predpomnilnika)

Navdušujoča zmogljivost za delo in igre

Izkoristite vse prednosti, ki jih ponuja prenosni računalnik z novim procesorjem Intel® Pentium®: Med povsem gladko večopravilnostjo začutite vrhunski razred zmogljivosti prenosnega računalnika – ne glede na to, ali klepetate s prijatelji in z družino, uporabljate številne možnosti za zabavo ali opravljate pomembno delo. Pustite prosto pot svoji domišljiji in se prepustite navdušujoči zmogljivosti procesorja in grafike, ki ste je vajeni pri procesorjih Intel® Pentium®. Takšno je pravo delo z računalnikom! Samo z Intel Inside®.PIŠKOTKI NA SPLETNI STRANI

Za optimalno uporabo spletne strani prosimo, da sprejmete piškotke.

Spletna stran uporablja piškotke. Prosimo, da kliknete gumb Sprejmem in tako MEDION-u dovolite uporabo piškotkov. Če želite spremeniti nastavitve piškotkov, kliknite, prosimo, gumb Nastavitve. Več informacij je na voljo tukaj.

Piškotki so majhne (besedilne) datoteke. Ko obiščete stran aldi.medion.com, se na vašo napravo (računalnik, tablični računalnik itd.) shranijo oziroma z njega preberejo majhne besedilne datoteke, ki jih je v preteklosti nanj shranila Medionova spletna stran. Piškotki so potrebni, da vam omogočajo nemoten obisk spletne strani.

MEDION piškotke uporablja:

 1. za analizo in izboljšanje kakovosti spletne strani,
 2. za odkrivanje možne zlorabe spletne strani
 3. da vam ponudi možnost, da o spletni strani na družabnih omrežjih obvestite druge

Tukaj lahko nastavite želene možnosti piškotkov:


FUNKCIONALNI PIŠKOTKI, KI SO ABSOLUTNO POTREBNI (OBVEZNI):

 • piškotki s podatki, ki jih je vnesel uporabnik (s temi piškotki se spremljajo vneseni podatki uporabnika), se shranjujejo za obdobje 12 mesecev.

FUNKCIONALNI IN ANALITIČNI PIŠKOTKI:

 • piškotki s podatki, ki jih je vnesel uporabnik (s temi piškotki se spremljajo vneseni podatki uporabnika), se shranjujejo za obdobje 12 mesecev,
 • analitični piškotki tretjih ponudnikov (Webtrekk) (za analizo in izboljšanje prijaznosti do uporabnika in kakovosti spletne strani) se shranjujejo za obdobje 60 mesecev.

FUNKCIONALNI IN ANALITIČNI PIŠKOTKI TER PIŠKOTKI ZA DRUŽABNA OMREŽJA:

 • piškotki s podatki, ki jih je vnesel uporabnik (s temi piškotki se spremljajo vneseni podatki uporabnika), se shranjujejo za obdobje 12 mesecev,
 • analitični piškotki tretjih ponudnikov (Webtrekk) (za analizo in izboljšanje prijaznosti do uporabnika in kakovosti spletne strani) se shranjujejo za obdobje 60 mesecev,
 • piškotki za obveščanje o z vtičniki vdelanih vsebinah na družabnih omrežjih (addthis) (za omogočanje posredovanja vsebin na družabna omrežja) se shranjujejo za obdobje 24 mesecev.