Že na voljo v trgovinah

Zabava velikega formata
Prenosni računalnik MEDION® AKOYA® E7426 (MD62150)

 • Procesor Intel® Pentium® 4415U
 • Windows 10 Home
 • Zaslon velikosti 43,9 cm (17,3") s polno visoko ločljivostjo Full HD in tehnologijo IPS
 • Disk SSD velikosti 256 GB in trdi disk velikosti 1.000 GB
 • Delovni pomnilnik DDR4 velikosti 4 GB
 • S certifikatom Dolby Audio™
499,–


Najboljše lastnosti s kratko in zgoščeno razlago.

Kakšne možnosti so vam na voljo in katere prednosti ima izdelek, si lahko zdaj nazorno ogledate v videu o izdelku.


Windows ponuja izjemne večopravilne funkcije za hitro in učinkovito delo.

Windows ponuja daleč najboljšo izkušnjo, če želite hitro postoriti vse, kar je treba. Hitro lahko začnete, ker imate vse priljubljene programe in datoteke povsem pri roki. Ukrepate lahko hitro, ker so pomembna obvestila zbrana na enem mestu. S preprostimi postopki pripenjanja programov, ustvarjanja novih namizij in organiziranja zaslonov na želen način pa vam pomaga, da se osredotočite.


Procesor Intel® Pentium® 4415U
in visokoločljivostna grafika Intel® HD
(2,3 GHz, 2 MB pametnega predpomnilnika SmartCache)

Računska moč je lahko tudi cenovno ugodna: vaš novi prenosni računalnik s procesorjem Pentium Potrebujete računsko moč v gigaherčnem območju, vendar zanjo ne želite zapraviti premoženja? Potem je za vas prava izbira prenosni računalnik s procesorjem Pentium. S kakovostjo in zmogljivostjo višjega razreda boste zlahka kos vsem nalogam digitalnega življenja. Primeren tako za večopravilnost kot za več zaslonov: s prenosnim računalnikom Pentium ste najbolje opremljeni za vsa pisarniška opravila. Uživajte v izjemni zmogljivosti za pošteno ceno.


Oprema

Procesor Intel® Pentium® 4415U in visokoločljivostna grafika Intel® HD
(2,3 GHz, 2 MB pametnega predpomnilnika SmartCache)
Windows 10 Home
Hitrejše delo: začnite hitro in končajte prvi.
Windows ponuja izjemne večopravilne funkcije za hitro in učinkovito delo. Hitro lahko začnete, ker imate vse priljubljene programe in datoteke povsem pri roki. Ukrepate lahko hitro, ker so pomembna obvestila zbrana na enem mestu. S preprostimi postopki pripenjanja programov, ustvarjanja novih namizij in organiziranja zaslonov na želen način pa vam pomaga, da se osredotočite.
Zaslon velikosti 43,9 cm (17,3") s polno visoko ločljivostjo Full HD 1.920 x 1.080 slikovnih pik in tehnologijo IPS

Programska oprema

(prednameščene različice OEM)


Windows 10 Home

Hitrejše delo: začnite hitro in končajte prvi.

Brezplačna preizkusna različica programa Office 365:

Na prenosnem računalniku je prednameščena 30-dnevna preizkusna različica za nove stranke programa Office 365. Kupite program Microsoft Office, če želite vse funkcije programske opreme Office omogočiti tudi po preizkusnem obdobju.

Obsežna programska oprema za obdelavo slik in videoposnetkov

Bogat paket programov (aplikacij) za Windows 10

McAfee LiveSafe

Prednameščena brezplačna 30-dnevna preizkusna različicaPIŠKOTKI NA SPLETNI STRANI

Za optimalno uporabo spletne strani prosimo, da sprejmete piškotke.

Spletna stran uporablja piškotke. Prosimo, da kliknete gumb Sprejmem in tako MEDION-u dovolite uporabo piškotkov. Če želite spremeniti nastavitve piškotkov, kliknite, prosimo, gumb Nastavitve. Več informacij je na voljo tukaj.

Piškotki so majhne (besedilne) datoteke. Ko obiščete stran aldi.medion.com, se na vašo napravo (računalnik, tablični računalnik itd.) shranijo oziroma z njega preberejo majhne besedilne datoteke, ki jih je v preteklosti nanj shranila Medionova spletna stran. Piškotki so potrebni, da vam omogočajo nemoten obisk spletne strani.

MEDION piškotke uporablja:

 1. za analizo in izboljšanje kakovosti spletne strani,
 2. za odkrivanje možne zlorabe spletne strani
 3. da vam ponudi možnost, da o spletni strani na družabnih omrežjih obvestite druge

Tukaj lahko nastavite želene možnosti piškotkov:


FUNKCIONALNI PIŠKOTKI, KI SO ABSOLUTNO POTREBNI (OBVEZNI):

 • piškotki s podatki, ki jih je vnesel uporabnik (s temi piškotki se spremljajo vneseni podatki uporabnika), se shranjujejo za obdobje 12 mesecev.

FUNKCIONALNI IN ANALITIČNI PIŠKOTKI:

 • piškotki s podatki, ki jih je vnesel uporabnik (s temi piškotki se spremljajo vneseni podatki uporabnika), se shranjujejo za obdobje 12 mesecev,
 • analitični piškotki tretjih ponudnikov (Webtrekk) (za analizo in izboljšanje prijaznosti do uporabnika in kakovosti spletne strani) se shranjujejo za obdobje 60 mesecev.

FUNKCIONALNI IN ANALITIČNI PIŠKOTKI TER PIŠKOTKI ZA DRUŽABNA OMREŽJA:

 • piškotki s podatki, ki jih je vnesel uporabnik (s temi piškotki se spremljajo vneseni podatki uporabnika), se shranjujejo za obdobje 12 mesecev,
 • analitični piškotki tretjih ponudnikov (Webtrekk) (za analizo in izboljšanje prijaznosti do uporabnika in kakovosti spletne strani) se shranjujejo za obdobje 60 mesecev,
 • piškotki za obveščanje o z vtičniki vdelanih vsebinah na družabnih omrežjih (addthis) (za omogočanje posredovanja vsebin na družabna omrežja) se shranjujejo za obdobje 24 mesecev.