Že na voljo v trgovinah

Inteligentnejši osebni računalnik z najnovejšo procesorsko tehnologijo
Večpredstavnostni računalniški sistem
MEDION® AKOYA® E2070 D (MD 8307)

 • Najnovejši procesor Intel® Core™ i3-7100
 • Windows 10 Home
 • Trdi disk velikosti 1 TB
 • Pomnilnik RAM DDR4 velikosti 4 GB
 • WLAN ac
399,–


 • Posebej primeren za:

Najboljše lastnosti s kratko in zgoščeno razlago.

Kakšne možnosti so vam na voljo in katere prednosti ima izdelek, si lahko zdaj nazorno ogledate v videu o izdelku.


Najnovejši procesor Intel® Core™ i3-7100 sedme generacije in visokoločljivostna grafika Intel® HD 630
(3,9 GHz, Intelova hipernitna tehnologija in 3 MB predpomnilnika Intel® Smart Cache)


Zmogljiv, zanesljiv, učinkovit: srce vašega novega računalnika

Ne glede na to, ali ga uporabljate za delo ali za zabavo: vaš novi računalnik je pripravljen na vse. Njegovo digitalno srce, procesor Intel® Core™ sedme generacije, utripa z enakomerno visoko frekvenco delovanja in ima na voljo obilico zmogljivostnih rezerv. Doživljajte, oblikujte in delajte tako, kot želite. Vaš računalnik vam zvesto sledi.


Windows ponuja izjemne večopravilne funkcije za hitro in učinkovito delo.

Windows ponuja daleč najboljšo izkušnjo, če želite hitro postoriti vse, kar je treba. Hitro lahko začnete, ker imate vse priljubljene programe in datoteke povsem pri roki. Ukrepate lahko hitro, ker so pomembna obvestila zbrana na enem mestu. S preprostimi postopki pripenjanja programov, ustvarjanja novih namizij in organiziranja zaslonov na želen način pa vam pomaga, da se osredotočite.


Oprema

Najnovejši procesor Intel® Core™ i3-7100 sedme generacije in visokoločljivostna grafika Intel® HD 630
(3,9 GHz, Intelova hipernitna tehnologija in 3 MB predpomnilnika Intel® Smart Cache)
Windows 10 Home
Hitrejše delo: začnite hitro in končajte prvi.
Windows ponuja izjemne večopravilne funkcije za hitro in učinkovito delo. Hitro lahko začnete, ker imate vse priljubljene programe in datoteke povsem pri roki. Ukrepate lahko hitro, ker so pomembna obvestila zbrana na enem mestu. S preprostimi postopki pripenjanja programov, ustvarjanja novih namizij in organiziranja zaslonov na želen način pa vam pomaga, da se osredotočite.

Programska oprema

(prednameščene različice OEM)


Windows 10 Home

Hitrejše delo: začnite hitro in končajte prvi.

Brezplačna preizkusna različica programa Office 365

Na računalniku je prednameščena 30-dnevna preizkusna različica za nove stranke programa Office 365.PIŠKOTKI NA SPLETNI STRANI

Za optimalno uporabo spletne strani prosimo, da sprejmete piškotke.

Spletna stran uporablja piškotke. Prosimo, da kliknete gumb Sprejmem in tako MEDION-u dovolite uporabo piškotkov. Če želite spremeniti nastavitve piškotkov, kliknite, prosimo, gumb Nastavitve. Več informacij je na voljo tukaj.

Piškotki so majhne (besedilne) datoteke. Ko obiščete stran aldi.medion.com, se na vašo napravo (računalnik, tablični računalnik itd.) shranijo oziroma z njega preberejo majhne besedilne datoteke, ki jih je v preteklosti nanj shranila Medionova spletna stran. Piškotki so potrebni, da vam omogočajo nemoten obisk spletne strani.

MEDION piškotke uporablja:

 1. za analizo in izboljšanje kakovosti spletne strani,
 2. za odkrivanje možne zlorabe spletne strani
 3. da vam ponudi možnost, da o spletni strani na družabnih omrežjih obvestite druge

Tukaj lahko nastavite želene možnosti piškotkov:


FUNKCIONALNI PIŠKOTKI, KI SO ABSOLUTNO POTREBNI (OBVEZNI):

 • piškotki s podatki, ki jih je vnesel uporabnik (s temi piškotki se spremljajo vneseni podatki uporabnika), se shranjujejo za obdobje 12 mesecev.

FUNKCIONALNI IN ANALITIČNI PIŠKOTKI:

 • piškotki s podatki, ki jih je vnesel uporabnik (s temi piškotki se spremljajo vneseni podatki uporabnika), se shranjujejo za obdobje 12 mesecev,
 • analitični piškotki tretjih ponudnikov (Webtrekk) (za analizo in izboljšanje prijaznosti do uporabnika in kakovosti spletne strani) se shranjujejo za obdobje 60 mesecev.

FUNKCIONALNI IN ANALITIČNI PIŠKOTKI TER PIŠKOTKI ZA DRUŽABNA OMREŽJA:

 • piškotki s podatki, ki jih je vnesel uporabnik (s temi piškotki se spremljajo vneseni podatki uporabnika), se shranjujejo za obdobje 12 mesecev,
 • analitični piškotki tretjih ponudnikov (Webtrekk) (za analizo in izboljšanje prijaznosti do uporabnika in kakovosti spletne strani) se shranjujejo za obdobje 60 mesecev,
 • piškotki za obveščanje o z vtičniki vdelanih vsebinah na družabnih omrežjih (addthis) (za omogočanje posredovanja vsebin na družabna omrežja) se shranjujejo za obdobje 24 mesecev.