Lær Windows 10 at kende
Det Windows, du kender – bare bedre.

Windows 10 er den bedste kombination af alle de Windows-versioner, du allerede kender – plus en række fremragende forbedringer, som du vil blive rigtig glad for. Det er så enkelt, og der er så lidt nyt at lære, at man fra starten føler sig som en ekspert. Desuden er der dine egne fastgjorte apps og favoritter og en forbedret startmenu. Alt det, du allerede kender – bare endnu bedre. I Windows Store finder du en lang række fremragende apps...

Fremragende apps som f.eks. Maps, Fotos, Mail og Kalender, Musik, Video, Kontakter og Messaging er integreret i Windows 10. Det nye Windows 10 leverer en ensartet brugeroplevelse på alle enheder. Hvorfor? Uanset, hvilken enhed du bruger, skal det med det samme føles velkendt. Windows 10 registrerer den pågældende enhedstype samt den inputmetode, du bruger. Systemet skifter automatisk til den tilstand, der er beregnet til betjening med mus, tastatur eller touchscreen, for at sikre en optimal betjening af computeren eller tabletten.

Mere sikkerhed. Altid opdateret.

Også hvad angår sikkerheden, sætter Windows nye standarder for beskyttelse mod virus, phishing, malware og enhedstyveri. Desuden får du opdateringer i samme øjeblik, de bliver tilgængelige, så du altid har den seneste version af de nyeste og bedste funktionaliteter.Multidoing

Multitasking bliver legende let, når du bogstaveligt talt kan have fire ting på skærmen på én gang – uden hele tiden at skulle flytte frem og tilbage på det alt sammen. Det giver overblik. Og når du er godt organiseret, får du hurtigere opgaverne fra hånden. Alle meddelelser og indstillinger vises samlet med ét tryk på en knap, så du med det samme har det hele lige ved hånden, uden at du behøver at gå omvejen over de individuelle programmer. Windows 10 giver maksimal brugervenlighed uanset, hvad du laver. Apps kan arrangeres legende let, og du kan rydde op på skærmen i en håndevending: På den måde bevarer du overblikket, du får bedre kontrol over det hele, og du får ganske enkelt mere fra hånden.


Microsoft Edge

Edge er den helt nye browser, der er udviklet for at sikre, at du får præcis det internet, du ønsker dig: Et internet, der er mere overskueligt, mere intelligent og ganske enkelt bedre, uanset hvad du foretager dig online. Forestil dig, hvor sjovt det vil være at skrive direkte på websider og dele dine egne kommentarer med andre – eller endelig at kunne læse overskueligt præsenterede onlineartikler. Og hvor praktisk det er også at kunne læse dine yndlingssider offline. Desuden findes der en offlinelæsetilstand og en forbedret adresselinje, så du hurtigere kan finde alle de ting, du skal bruge, og hurtigere kan virkeliggøre nye ideer.